Betűkivágás logo plexivágás fejléc
 

PLEXIVÁGÁS lézerrel = egyből üveg- ként ragyogó vágási élek!

Gondoltál már arra, hogy milyen jó vol- na, ha a plexit kombinálhatnád, mond- juk egy digitális nyomattal és azzal együtt vághatnád ki a kívánt formára, így egy csomó időt spórolhatnál meg? Hát persze, hogy gondoltál erre!
Jó hír, hogy erre tökéletes megoldást kínál a lézervágás, mivel a lézerfény mechanikai szempontból nem érintkezik közvetlenül a vágott felülettel, így nem roncsolja vágás során a fóliát.

Felmerül a kérdés, hogy mekkora mé- retű anyagot lehet egyszerre betenni és milyen anyagvastagságot bír a gép.
Az asztal egyszeri befogadó mérete 600×1200 mm, de hosszanti irányban az anyag áttolható, így szinte végteleníthető a vágási hossz, továbbá a lézer erőssége 15 mm vastagságig biztosítja üvegként csillogó plexi betűk, formák előállítását.

Na, persze, a mindezt mennyiért legalább olyan fontos, mint az előző információk. Előzetes kalkulációhoz használd a középen elhelyezkedő kalkulátort. Ha nem tudod megadni a kontúrcentimétert, akkor a vágni kívánt anyagot vektorgrafikus formátumban továbbítsd nekünk és mi eljuttatjuk ajánlatunkat részedre!

Nem csak saját plexit vágunk, hanem a hozott anyagot is megmun- káljuk, Neked csak az oda-vissza szállításról kell gondoskodnod.

Tudnod kell, hogy csak a leggyakrab- ban igényelt, víz- tiszta plexit tartjuk raktáron (2-10 mm-ig).

Ha ettől eltérő, szí- nes plexire lenne szükséged, akkor a következők közül választhatsz, és a kész anyagot így is már néhány napon belül viheted.

© 2008 TheCo www.theco.hu